Pave Frans og Stor-Imam Ahmed al-Tayeb undertegner religionspakt

Verdenshistorie ble skrevet i Abu Dhabi den 4. februar i år da paven sammen med sunnimuslimenes øverste leder entret podiet hånd i hånd under en verdenskonferanse for religiøse ledere og undertegnet det en best kan kalle en religiøs fredspakt mellom verdens mange trossamfunn og religioner.

I dokumentet som ble undertegnet framgår det at Gud både har villet denne banebrytende nye forståelsen og at han tar verdens mange religioner inn i sin store favn. Tilstede under konferansen var representanter både fra katolikker, muslimer .kristne og andre religioner og trosretninger.

En enkel konklusjon må bli at vi er på full fart inn mot en verdenskirke som vil samle alle religioner under sine vinger. Denne verdenskirke vil i sin tid bli et nyttig, men også nødvendig redskap i en kommende verdensdiktators hender.

Kristne, våkn opp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *